vineri, 21 iunie 2013

World Combat Games 2013 - Sankt Petersburg

Dragi prieteni, 

In perioada 19-23 Octombrie 2013, in orasul Sank Petersburg, se va desfasura World Combat Games 2013, eveniment organizat de SportAccord.

IAF(International Aikido Federation), in calitate de membru al SportAccord va delega, alaturi de reprezentanti ai Hombu Dojo si ai tarii organizatoare, 2 aikidoka din fiecare tara membra pentu a sustine o demonstratie cu ocazia acestui eveniment mondial.

Din partea Romaniei, aikidoka desemnati de Fundatia Romana de Aikido Aikikai vor fi Dra. Oana Stan(3 Dan Aikido Aikikai) si Sorin Despa(4 Dan Aikido Aikikai).

Pentru mine, desemnarea si participarea la acest eveniment mondial reprezinta o mare onoare, cu atat mai mult cu cat ma aflu in postura de reprezentant al Romaniei si al Fundatiei Romane de Aikido Aikikai!

Participarea organizatiei noastre la acest eveniment in calitatea de membrii cu drepturi depline este un mare succes al FRAA, succes la care multi nici nu visau atunci cand am pornit pe acest drum!
Este inca o dovada ca munca tuturor membrilor FRAA, incepand de la ultimul practicant intrat in dojo si terminand cu instructorii dojo-urilor membre au dat roade!

Pentru toti cei care doriti sa participati la acest eveniment, va invit sa consultati site-ul IAF( https://www.aikido-international.org/iaf-news-mainmenu-2/24-iaf-latest-news)

Sorin Despa
Dojo-cho TENCHI